Intakegesprek

Een eerste behandeling gaat altijd gepaard met het afnemen van een intakegesprek. In dit gesprek van ongeveer 90 minuten wordt uw hulpvraag/klacht besproken en krijgt u een massage. Daarna zal ik uw klacht bekijken volgens de westerse reguliere geneeskunde en de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). 

Vooraf aan het gesprek zal ik u een vragenlijst toesturen of mailen. Graag zou ik deze ingevulde vragenlijst voor aanvang van het intakegesprek van u ontvangen.Tevens zal ik bij een eerste bezoek naar uw zorgverzekeringspas en uw legitimatie vragen. 

Vervolg behandelingen voetreflexologie

Naar aanleiding van het intakegesprek zal ik een behandelplan opstellen van minimaal vijf massages. Daarna zal in overleg worden bekeken of het inzetten van een vervolgtraject zinvol is voor u. Het verwachte aantal behandelingen kan echter variëren afhankelijk van persoon en klacht. De vervolgbehandelingen duren maximaal 60 minuten per behandeling. 

Vervolg behandeling Guasha therapie

Naar aanleiding van het intakegesprek wordt er een behandelplan opgesteld. Het aantal behandelingen kan variëren afhankelijk van persoon en klacht. De vervolgbehandelingen duren maximaal 30 minuten per behandeling. In sommige gevallen kan een combinatie van een Guasha behandeling en een voetreflexmassage beter zijn voor het behandelen van uw klacht. Deze gecombineerde behandeling duurt maximaal 60 minuten per behandeling.

De behandelingen worden gegeven in een rustige sfeer. De behandelruimte bevindt zich op de eerste etage.

Tijdens een behandeling is het prettig om gemakkelijk zittende kleding te dragen.